Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Format i gjerë

Format i gjerë

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
392.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 32.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor LED - iiyama ProLite XUB3490WQSU, 34"

E SHITUR

-13%
552.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 46.04€ në muaj  

634.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor Dell C6522QT - LED, 64.5", UHD, i zi

E SHITUR

3,796.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 316.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Prestigio MultiBoard Light - LED 65", UHD, i zi

E SHITUR

2,676.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 223.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Prestigio MultiBoard Light - LED 75", i zi

E SHITUR

3,297.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 274.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Prestigio MultiBoard Prime - LED 86", i zi

E SHITUR

6,425.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 535.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor Prestigio MultiBoard Prime - LED 75", i zi

E SHITUR

6,013.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 501.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Prestigio MultiBoard Prime - LED 65", i zi

E SHITUR

4,385.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 365.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Kindermann TD-2075-S

E SHITUR

4,213.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 351.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Kindermann TD-2085-S, i zi

E SHITUR

5,481.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 456.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor Kindermann TD-1075-S, 75", 4K UHD

E SHITUR

3,386.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 282.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Kindermann TD-1065-S

E SHITUR

2,295.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 191.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Kindermann TD-1086-S

E SHITUR

4,759.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 396.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Kindermann TD-1055-S, 55 "

E SHITUR

1,976.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 164.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor iiyama ProLite TE8604MIS-B2AG, 86" LED, 4K UHD, i zi

E SHITUR

3,998.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 333.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Samsung LS34J550WQRXEN, 34", LED, 3440 x 1440 (UW-QHD), kaltër/hirtë

E SHITUR

359.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor Dell C5519Q - 55 "LED

E SHITUR

1,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE