Për celularë dhe tabletë

Për celularë dhe tabletë

3.50 

Përfshirë TVSH-në

Kabllo Lightning WSKEN, 1m

E SHITUR

23.50 

Përfshirë TVSH-në

Kabllo lightning GSM Remax, e verdhë

E SHITUR

4.50 

Përfshirë TVSH-në

Kabllo HDMI Monster Platinum UHD 1.5 m

E SHITUR

107.50 

Përfshirë TVSH-në

Kabllo InCharge - 4 cm, e gjelbër

E SHITUR

13.50 

Përfshirë TVSH-në

Kabllo lidhëse MHL Sony DLC-MC30

E SHITUR

39.50 

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE