Pas disa sekondash do të hapet dritarja e aplikimit të IuteCredit.

Monitorë reklamues dhe korniza digjitale

Monitorë reklamues dhe korniza digjitale

2,189.50  2,409.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor BenQ SL550 Smart Signage, 55"

E SHITUR

1,176.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor Dell C5518QT - LED 55"

E SHITUR

3,251.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor BenQ SL490 LED  - FHD 49 "

E SHITUR

1,577.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED FHD Touch Benq RP552H, 55"

E SHITUR

2,606.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor Dell C8618QT - LED 86"

E SHITUR

9,764.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor BenQ PL552, 55", Full HD, LED, i zi

E SHITUR

4,432.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor BenQ RP840G, 84", 4K UHD, LED, i zi

E SHITUR

8,498.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor iiyama ProLite LE3240S-B1 32"

E SHITUR

-8%
399.50  435.50 

Përfshirë TVSH-në

Monitor LED BenQ ST430K 43"

E SHITUR

-9%
931.50  1,024.50 

Përfshirë TVSH-në

Kornizë digjitale FrameXX 150 IFH150B, e argjendtë

E SHITUR

-9%
239.50  264.50 

Përfshirë TVSH-në

Kornizë digjitale FrameXX 150 IFH150W, e argjendtë

E SHITUR

-26%
192.50  259.50 

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE