Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Për ture

Për ture

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
Navigator për ture Garmin eTrex 30x Western Europe 2.2"

E SHITUR

256.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 21.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Navigator Garmin Montana 680 PRO 4.0"

E SHITUR

672.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 56.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Navigator për biçikletë Garmin eTrex Touch 25 Europe 46

E SHITUR

265.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 22.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Navigator për ture Garmin eTrex 35 Touch Europe46, 2.6"

E SHITUR

359.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Navigator për ture Garmin eTrex 20x Western Europe

E SHITUR

229.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Navigator për ture Garmin eTrex 10, 2.2"

E SHITUR

162.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 13.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Navigator HOLUX Funtrek 132 Europe

E SHITUR

329.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Navigator për ture Garmin eTrex 20x Eastern Europe 2.2"

E SHITUR

225.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Navigator Canmore GP-102+, i verdhë

E SHITUR

79.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Navigator Canmore GP-101, i verdhë

E SHITUR

103.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 8.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Lokalizues HELMER GPS LK 503 me komunikim të dyanshëm për gjurmimin e njerëzve, bagazheve

E SHITUR

102.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 8.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Lokalizues HELMER GPS LK 510 për gjurmimin e sendeve me vlerë

E SHITUR

117.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 9.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE