Orë dhe matës aktiviteti SMART

Orë dhe matës aktiviteti SMART

Matës aktiviteti CUBE1 H30, vjollcë

E SHITUR

58.50 

Përfshirë TVSH-në

Matës aktiviteti Xiaomi MiBand 2, i zi

E SHITUR

29.50 

Përfshirë TVSH-në

Apple Watch 38mm, e hirtë

E SHITUR

339.50 

Përfshirë TVSH-në

Rripa për Apple watch 42mm, te zi

E SHITUR

182.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë e mençur IMMAX SW3, e zezë

E SHITUR

156.50 

Përfshirë TVSH-në

Matës i aktivitetit CUBE1 H18, i kuq

E SHITUR

33.50 

Përfshirë TVSH-në

Matës aktiviteti GARMIN Vivofit 2, i zi

E SHITUR

133.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë e mençur CUBE1 S3, e zezë

E SHITUR

143.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë SMART CUBE1 H30, i bardhë

E SHITUR

58.50 

Përfshirë TVSH-në

Rrip zëvendësues GARMIN, i kaltër

E SHITUR

28.50 

Përfshirë TVSH-në

Rrip për Apple watch 38mm, i kaltër

E SHITUR

77.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë SMART Nokia Go, e gjelbërt

E SHITUR

76.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë SMART Nokia Go, e zezë

E SHITUR

76.50 

Përfshirë TVSH-në

Rripa për Apple Watch 38mm, të kuqe

E SHITUR

-32%
153.50  226.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë e mençur Apple 3, 38mm, e hirtë

E SHITUR

379.50 

Përfshirë TVSH-në

Orë e mençur Nokia Steel HR (40mm) - zezë

E SHITUR

-2%
222.50  227.50 

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE