Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Rack

Rack

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,595.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 132.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
2,114.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 176.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server HPE DL385 Gen10+ /7252/32GB/8SFF/800W/2U/NBD3/3/3

E SHITUR

4,636.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 386.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Dell PowerEdge R450, 4310/16GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x800W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

5,506.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 458.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Dell PowerEdge R650XS, 4310/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x1400W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

5,727.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 477.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Dell PowerEdge R450, 4314/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x800W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

5,929.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 494.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge R550, 4314/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x800W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

6,026.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 502.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Dell PowerEdge R750XS, 5318Y/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x1400W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

7,474.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 622.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Dell PowerEdge R550, 4310/16GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x800W/2U/3Y  Basic On-Site

E SHITUR

5,351.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 445.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Dell PowerEdge R650XS, 5318Y/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/2x1400W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

7,319.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 609.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server ASUS RS500A-E10-RS12, SP3 7002, 12x2.5" SATA/SAS/NVMe Hot-swap, 650W, 1U

E SHITUR

2,844.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 237.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Fujitsu PRIMERGY RX1330 M5 - E-2388G, 3.2 GHz, 32GB, 4x 2.5", 500W

E SHITUR

3,723.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 310.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server ASUS RS100-E11-PI2, Tatlow, 4xRAM, 2xSATA, 1xM.2, 350W, rack, 1U

E SHITUR

1,528.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 127.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server ASUS RS100-E11-PI2, Tatlow, 4xRAM, 2xSATA, 1xM.2, 250W, 1U

E SHITUR

1,214.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 101.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge R6525, 7302/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H355/1x800W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

7,726.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 643.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Dell PowerEdge R750xs, 4314/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/1x800W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

5,543.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 461.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Dell PowerEdge R750xs, 5318Y/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/1x800W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

6,024.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 502.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Dell PowerEdge R6515, 7302P/16GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H740P/1x550W/1U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

4,232.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 352.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge R750xs, 4310/32GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H755/1x800W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

5,157.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 429.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Dell PowerEdge R7515, 7302P/16GB/1x480GB SSD/iDRAC 9 Ent./H740P/1x750W/2U/3Y Basic On-Site

E SHITUR

4,318.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 359.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server ASUS RS100- E10-PI2, Mehlow, 4xRAM, 2xSATA/SAS, 2xM.2, 250W, rack, 1U

E SHITUR

792.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 66.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server ASUS RS300-E10-RS4, Mehlow, 4xRAM, 4xSATA/SAS, Hot-Swap, 2xM.2, 450W, rack, 1U

E SHITUR

1,404.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 117.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server ASUS RS300-E11-PS4, Tatlow, 4xRAM, 4xSATA/SAS, Hot-swap, 1xM.2, 350W, rack, 1U

E SHITUR

1,582.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 131.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server ASUS RS720-E9-RS24-E, Purley, 24xRAM, 24xSATA/SAS, Hot-swap, 2xM.2, 1200W, rack, 2U

E SHITUR

4,967.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 413.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE