Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Kompjuterë

Kompjuterë

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
UPS i rrymës për kompjuter Socomec ITYS PRO 15

E SHITUR

-3%
6,122.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 510.21€ në muaj  

6,329.50 

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Lenovo ThinkStation P710 TW, 2 E5-2650v4, 16GB, 1TB SSD, i zi

E SHITUR

-9%
5,365.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 447.12€ në muaj  

5,907.50 

Përfshirë TVSH-në

4,784.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 398.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Apple iMac Pro (2020), 27" 5K UHD, Intel Xeon W, 32GB RAM DDR4, 1TB SSD, AMD Radeon Pro Vega 56, i zi

E SHITUR

4,738.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 394.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter MSI Aegis TI3 VR7RE SLI-010EU, i zi

E SHITUR

-9%
4,327.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 360.62€ në muaj  

4,759.50 

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Apple Mac Pro, 3.0GHz, 16GB DDR3, 256GB SSD, FirePro D700, OS X

E SHITUR

-5%
4,299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 358.29€ në muaj  

4,513.50 

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Apple iMac Pro, 27", AMD Radeon Pro Vega 56, 32 GB DDR4 ECC, 1TB SSD, Intel Xeon, i zi

E SHITUR

-21%
4,261.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 355.12€ në muaj  

5,383.50 

Përfshirë TVSH-në

3,897.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 324.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HAL3000 MCR 2020 Extreme, 64GB RAM, 1TB SSD, 3TB HDD, RTX 2080 Ti, i zi

E SHITUR

3,882.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 323.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,855.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 321.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,776.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 314.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HP Z4 G4 WKS, Intel Core i9, 64GB RAM, 512GB SSD + 2TB HDD,NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, i zi

E SHITUR

3,726.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 310.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,675.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 306.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Acer Predator Orion P09-600, Intel Core i9, 32GB RAM DDR4, 1TB SSD, 3TB HDD, 2x NVIDIA GeForce RTX 2070 Super, i zi

E SHITUR

3,666.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 305.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter CZC King GC204, AMD Ryzen 9, 32GB RAM, 1TB SSD + 4TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, i zi

E SHITUR

3,609.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 300.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HP Z4 G4 WKS,Intel Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA Quadro RTX 4000, i zi

E SHITUR

3,605.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 300.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Acer Veriton VM6660G, Intel Core i7, 32GB DDR4, 4x 2TB HDD, NVIDIA Quadro P5000, i zi

E SHITUR

3,548.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 295.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,405.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 283.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HP Z4 G4 WKS, Intel Core i9, 64GB RAM, 512GB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, i zi

E SHITUR

3,354.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 279.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,293.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 274.42€ në muaj  

3,332.00 

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter CZC King - Be a Gamer Limited Edition, Intel Core i9, 32GB RAM, 2TB SSD, 4TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3080, i zi

E SHITUR

3,286.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 273.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HP Z640 MT, 32GB DDR4, 512GB SSD, i zi

E SHITUR

-9%
3,256.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 271.38€ në muaj  

3,581.50 

Përfshirë TVSH-në

3,249.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 270.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,229.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 269.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

APC - UPS i rrymës për kompjuter Smart-SRT 3000VA, 230V, ONLINE

E SHITUR

3,191.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 265.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,115.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 259.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Shtëpizë Gaming MSI Aegis TI3 VR7RE-019EU / i7-7700K / 32GB / 256GB, i zi

E SHITUR

-9%
3,091.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 257.62€ në muaj  

3,399.50 

Përfshirë TVSH-në

Furnizues rryme APC Smart-UPS X 3000VA për Rack Mount 2U.

E SHITUR

3,034.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 252.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3,021.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 251.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Laptop HP Z2 G4 WKS,  Intel Core i9, 64GB RAM, 512GB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, i zi

E SHITUR

2,991.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter MSI MEG Trident X 10SE-851EU, Intel Core i9, 32GB DDR4, 2TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2080 Super, i zi

E SHITUR

2,989.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter HP Z4 G4 WKS, Intel Xeon, 32GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA Quadro RTX 4000, i zi

E SHITUR

2,914.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 242.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Zëvendësues i rrymës CyberPower OLS10000ERT6UM

E SHITUR

-2%
2,882.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 240.21€ në muaj  

2,933.50 

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter ASUS ROG Strix GL12CX, Intel Core i9, 32GB DDR4 RAM, 1TB SSD, 1TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2080, i hirtë

E SHITUR

2,858.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 238.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2,841.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 236.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuer HP Z4 G4 WKS,  Intel Xeon, 32GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA Quadro P2200, i zi

E SHITUR

2,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 233.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Lenovo ThinkStation P510 TW, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel Xeon E5, i zi

E SHITUR

-3%
2,785.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 232.12€ në muaj  

2,882.50 

Përfshirë TVSH-në

2,688.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 224.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter OMEN by HP Obelisk 875-1017nc, Core i9-9900K, 32 GB RAM + 2 TB SSD, i zi

E SHITUR

2,653.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 221.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2,644.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 220.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 TWR, Intel Xeon, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA Quadro RTX 4000, i zi

E SHITUR

2,608.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 217.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter OMEN by HP Obelisk 875-1030nc, Core i9, 32GB DDR4, 1TB SSD, 3TB HDD, RTX 2080 Super, i zi

E SHITUR

2,551.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 212.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

UPS e rrymës për kompjuter Socomec NeTYS RT 7000

E SHITUR

-4%
2,513.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 209.46€ në muaj  

2,623.50 

Përfshirë TVSH-në

2,499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 208.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2,465.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 205.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Gjenerator APC Smart-UPS X 2200VA Rack/Tower LCD, 230v, kartë rrjeti, 4U

E SHITUR

2,427.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 202.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Kompjuter MSI Creator P100X 10SD-205EU, Intel Core i7, 32GB RAM, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 2070 Super, i bardhë

E SHITUR

2,416.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 201.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2,375.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 197.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE