Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

TV dhe kartela edituese

TV dhe kartela edituese

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1234123
Akordues Aver TV Volar HD Nano USB

E SHITUR

-57%
24.50  57.50 

Përfshirë TVSH-në

41
Marrës i jashtëm për TV AverTV Hybrid Volar T2 (H831), i zi

E SHITUR

-3%
114.50  118.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë AVerMedia, AVerTV Nova T2 A757

E SHITUR

-6%
106.50  113.50 

Përfshirë TVSH-në

3412
Akordues DVB-T AVerMedia AVerTV EW330 Mobile për iOS

E SHITUR

-34%
23.50  35.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap 910 (CV910)

E SHITUR

-5%
146.50  153.50 

Përfshirë TVSH-në

4
AGP AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

-5%
174.50  183.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Antenë marrëse OVL Evolveo Venus

E SHITUR

41.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap U3

E SHITUR

-8%
149.50  162.50 

Përfshirë TVSH-në

34
Kuti regjistruese QNAP iEi HDB-301R

E SHITUR

241.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë editimi AVerMedia Live Gamer Portable 2

E SHITUR

-9%
213.50  234.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë edituese AVerMedia DarkCrystal SD (C968)

E SHITUR

-7%
296.50  319.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Akordues Aver TV Volar HD (A835), i zi

E SHITUR

34.50 

Përfshirë TVSH-në

4
External Dongle Aver TV Volar HD PRO

E SHITUR

-9%
42.50  46.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë AVerMedia Live Gamer HD PCI-E

E SHITUR

148.50 

Përfshirë TVSH-në

23
Marrës sinjali USB AVerMedia AVerTV Volar HD 2

E SHITUR

-35%
27.50  42.50 

Përfshirë TVSH-në

412
Akordues USB Evolveo Mars

E SHITUR

21.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Akordues DVB-T AVerMedia Hybrid Volar HD H830

E SHITUR

-5%
82.50  86.50 

Përfshirë TVSH-në

41
Kartelë edituese AVerMedia Dark Crystal HD-SDI Duo CD910

E SHITUR

-7%
274.50  295.50 

Përfshirë TVSH-në

234
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE