Adapter i Përshtatshem për Laptop të Ndryshëm 19V / 65W

16.50
126818
4 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH

Adapter Paton Power 19V/ 65W me:

 • Konektor 5.5 x 2.5mm
 • Tension 19V
 • Intenzitet 3.42A
 • Konsum të energjisë 65W
Shto në shportë

Shpërndaje

"Një për të gjithë, të gjithë për një"

Adapter për karikimin e laptopëve dhe notebook-ëve të markave Acer, Asus, Dell, Fujitsu-Siemens, GATEWAY, MAXDATA, Toshiba dhe MSI. Paton Power ka konektor 5.5 x 2.5mm, voltazhë 19V me tension maksimal 3.42A dhe konsumon energji rreth 65W.


Në pako përfshihet:


 • Adapteri Paton Power
 • Kabllo me prizë


Të dhënat teknike


 • Konsumi maksimal i energjisë [W]: 65
 • Ngjyra: E zezë
 • Adapter univerzal për karikim: Po
 • Konektori: 5.5 x 2.5 mm
 • Tensioni/Intensiteti i rrymes: 19V / 3.42A

Seritë e notebook-ëve Acer:


 • 1100 eMachine E500 eMachine E600 eMachine E700 eMachine G400, eMachine G500, eMachine G600, eMachine G700, Extensa 300, Extensa 500, Extensa 600, Extensa 6700, Ferrari One 200, Ferrari One 201 Note 360, note 370, note 390, TravelMate C100, TravelMate C200, TravelMate C300

Seritë e notebook-ëve Asus:


 • A2, A3, A6, A8, A9, B1, B5x, F2, F3, F5x, F6, F8x, F9, K4x, K5x, K6x, K7x, L2, M2, M3, M5, M6, M7, M9 N1x, N2x, P3X, P5x, P8X, R1, S1, S2, S3, S5, S6, S7, S9x, T1x, T4X, U1, U2, U3x, U4x, U5x, U8x, UL2x, UL3x, UL5x, UL8x, V6, VX, W1, W3, W5, W6, W7, X5x, X6x, Z3, Z6, Z7, Z9

Seritë e laptopëve Dell:


 • Inspiron 1000, Inspiron 3000, Inspiron 7000, Inspiron B100 Latitude 430, Latitude 450, Latitude 470, Latitude LX

Seritë e laptopëve Fujitsu:


 • Amilo M, Amilo D, K Amilo, Lifebook C, FMV Lifebook, LiteLine 5000, LiteLine 6000 Scenic Mobile 500

Seritë e notebook-ëve HP:


 • OmniBook 2000, OmniBook 3000, OmniBook 4000, OmniBook 6000, OmniBook 7000, OmniBook XE, XT OmniBook, Pavilion N3000, Pavilion N5000, Pavilion N6000

Seritë e notebook-ëve Toshiba:


 • Equium L10, Equium L20, Equium L30, Equium M, Libretto L1, Libretto L2, Libretto L3, Libretto L5, Satellite 1000, Satellite 3000, Satellite T2400, Satellite A80, Satellite L10, Satellite L20, Satellite L30 , Satellite M10, Satellite M30, Satellite M40, Satellite Pro 3000, Satellite Pro L10, Satellite Pro L20, Satellite T300, Satellite T1900, T4000 Satellite

Të dhëna shtesë


 • Prodhuesi: Paton
 • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera