USB Antenë që kompjuterit i mundëson qasje në Wi-Fi

27.50
155334
4 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH

Adapteri Edimax Wi-Fi USB:

 • Dy frekuenca si 2.4GHz dhe 5GHz
 • Shpejtësi prej 150Mbps (2.4GHz) deri në 433Mbps (50GHz)
 • Mbështet wireless 802.11a/b/g/n
 • USB 2.0

Shto në shportë

Shpërndaje

"Sinjal i fuqishëm në distancë të largët"

Adapteri Dual-Band Wireless USB Edimax EW-7811UAC bën lidhjen e wirelessit përmes teknologjisë së fundit 802.11ac e cila është një ndër më të shpejtat në ditët e sotme. Edimax mund të operojë në dy frekuenca, 2.4 GHz dhe 5GHz, të cilat mundësojnë lidhjen në rrjetet e teknologjisë së fundit të wireless-it 802.11a/b/g/n; falë të cilave, transmetimi i të dhënave është shumë më i shpejtë duke arrirë deri në 867Mbps.

Edimax EW-7811UAC përbëhet nga një antenë gjithëpërfshirëse e cila jep sinjal të fortë dhe të gjithanshëm edhe në distanca të largëta, nga një tast WPS hardverik dhe softuerik (Wi-Fi protected Setup), WPA dhe WPA 2 të cilët mundësojnë qasje të lehtë wireless-i dhe enkriptimin e të dhënave gjatë transferimit. Përparësia e Edimax EW qëndron edhe tek USB-ja dhe kablloja 1.2 m e cila ju lejon që të lëvizni antenën siç ju doni.

Të dhënat teknike


 • Tipi i kartelës: WLAN
 • E dizajnuar për: PC
 • Teknologjia: USB 2.0
 • Fuqia e sinjalit të antenës: 6dBi
 • Përshtatet me OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Linux dhe Mac OSx.

Wi-Fi


 • Shtrirja e frekuencës(GHz): 2.4 - 5
 • Shpejtësia e transmetimit për WLAN (wi-fi) [Mbps]: 433
 • Standardet WLAN/Wi-Fi: 802.11ac/b/g/n
 • Shpejtësia e transferimit në Baud [Mbps]: 433

Të dhëna shtesë

 • Prodhuesi: Edimax
 • Garancioni nga prodhuesi: 12 Muaj

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera