Adapter me USB për Mbushjen e 5 Pajisjeve 40W / 8A

19.50
170971
6 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH


Karikues i-Tec USB:

  • USB AC 230V
  • Pesë porte të tipit USB A
  • Fuqi deri në 2400mA
  • Për tablet, celular GPS dhe PDA
Shto në shportë

Shpërndaje

Mos prit shumë, kariko pesë pajisje në një vend!

i-Tec është karikues me dizajn modern dhe peshë tejet të lehtë, të cilin mund t’a merrni ngado që të shkoni apo qëndroni dhe në të njejtën kohë të karikoni pesë pajisje. Pajisjet karikohen përmes pesë porteve USB 40W, të tipit A të dizajnuara posaçërisht për pajisjet me porte USB AC 230V.


Karikuesi është dizajnuar që të durojë tension të lartë të energjisë deri në 2400mA, gjë që mundëson karikimin e gati të gjitha pajisjeve elektronike si tablet, celular të mençur, GPS dhe shumë pajisjeve tjera. Kurse në rast të tej-nxehjes apo tensionit tejet të lartë, karikuesi ndalet në mënyrë automatike dhe pajisjet tuaja mbeten të padëmtuara.


Të dhënat teknike


  • Lidhësit: USB 2.0
  • Tensioni maksimal [A]: 2.4
  • Numri i porteve USB: 5

Të dhëna shtesë


  • Prodhuesi: i-Tec
  • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera