USB Memorie Kingston 3.0 64 GB + Micro USB 2.0 për paisje Android

24.50
155909
1 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH

Kingston DataTraveler microDuo me:

 • Kapacitet 64GB
 • USB 3.0
 • MicroUSB
 • USB OTG
 • Shpejtësi e shkrimit 15MB/s
 • Shpejtësi e leximit 70MB/s

Shto në shportë

Shpërndaje

Ruaj dhe transfero të dhënat tua, shpejtë dhe lehtë!

Seria e re e flash disqeve Kingston DataTraveler 3.0 MicroDuo vjen në treg si pajisje me të cilën mund të transferoni dhe të ruani të dhëna të çfarëdoshme me kapacitet prej 64GB, si foto, video, muzikë dhe dokumente të ndryshme. Shpejtësia e leximit e të dhënave gjatë transferimit arrinë 70 MB/s kurse ajo e shkrimit deri në 15MB/s

Flash disku ka lidhës me teknologji microUSB përmes së cilës ju mund të lidheni me celular të cilët e mbështesin USB OTG(On-the-go) pa pasur nevojë për kabllo USB. Poashtu ka edhe një port USB 3.0 me të cilën mund të lidheni me kompjuterin apo laptopin tuaj.

Flash disku Kingston DataTraveler MicroDuo 3.0 përdoret shumë lehtë, falë teknologjisë USB 3.0 dhe asaj Plug & Play, të cilat lejon funksionimin pa pasur nevojë për bateri të jashtme apo adapter, e as të instaloni ndonjë drajver, ju vetëm duhet që të lidhni atë me kompjuterin ose celularin tuaj përmes porteve USB dhe menjëherë mund të filloni punën me të.


Të dhënat teknike


 • Teknologjia: micro USB 2.0, USB 3.0
 • Kapaciteti [GB]: 64
 • Shpejtësia e leximit e të dhënave [MB/s]: 70
 • Shpejtësia e shkrimit e të dhënave [MB/s]: 15
 • OTG (On-The-Go): Po

Të dhënat shtesë


 • Prodhuesi: Kingston
 • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite


Jam shumë i kënaqur me këtë USB, është shumë praktike për ruajtjen e të dhënave nga PC dhe nga pajisjet android; shpejtësia shumë e mirë. Po ashtu transporti dhe mënyra e komunikimit të personelit të Gjirafa - 10 yje. Faleminderit për dhuratën surprizë!
Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera