Memorie Shtesë për iPhone 16GB + USB me Mbajtës të çelsave

54.50
171339
15 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH

Memorie e jashtme Leef iBRIDGE:

 • Kapacitet 16GB
 • Për pajisjet portative iOS
 • Port Lightning
 • USB 2.0
Shto në shportë

Shpërndaje

Transfero dhe ruaj të dhënat tua kudo që je!

Leef iBridge është pajisje për ruajtjen dhe transferimin e të dhënave, posaçërisht e dizajnuar për pajisjet Apple me sistem operues iOS. Kjo memorie mund të mirret ngado që të shkoni sepse ka peshë të lehtë dhe trup elgant me formë të shkonjës ‘J’. Dizajni ergonomik i kësaj memorie, ju mundëson që lehtësisht të lidhni celularin tuaj me çdo kompjuter apo laptop.

Veçanti e kësaj pajisje është edhe aplikacioni Leef iBridge App, i cili mund të shkarkohet në celularin tuaj dhe mund të përdoret për shikimin e të dhënave në të, poasçërisht ato me format multimedial, si filmat, video dhe fajlle mp3.

Memoria e jashtme Leef iBridge mund të përdoret me pajisjet e gjeneratës së fundit Apple që kanë lidhës Lightning, si iPhone 6 / 6 Plus, iPhone 5 / 5s / 5c, iPad Air / 2, iPad mini / 2 / 3, iPad me retinë display, iPad (gjenerata e katërt) dhe iPod touch (gjenerata e pestë). Kurse për t'u lidhur me kompjuterin apo Mac-un tuaj, Leef iBridge përdorë teknologjinë USB 2.0.

Memoria e jashtme Leef iBridge ka kapacitet prej 16GB në të cilën mund të bëni ruajtjen e çfarëdo të dhëne në çfarëdo formati, si mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, WMV, FLV, 3GP, GIF, .avi, .wav, .aac, AIF, AIFF, .caf, .m4a, .mp3, .jpg, .tiff, .gif, doc and docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview dhe Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); RTF (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .zipper; .ics.

Të dhënat teknike


 • Teknologjia: Lightning, USB 2.0
 • Kapaciteti: 16GB

Përmasat


 • Gjerësia[mm]: 63
 • Lartësia [mm]: 19
 • Trashësia [mm]: 18
 • Pesha [g]: [mm]: 10

Të dhëna shtesë


 • Prodhuesi: Leef
 • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera