Mbajtëse për telefon Aukey Magnetic Air Vent CarMount

11.50
200610
I padisponueshëm

Në çmim është e përfshirë TVSH

Kapëse magnetike për celular Auke Magnetic:

  • Dimensione 65 x 35 x 38mm
  • Vendoset në ballinën e ventilimit të makinës

Shpërndaje

CarMount kujdeset për ju dhe celuarin tuaj!

Pas çdo thirrje dhe mesazhi të pranuar, ju nuk do të jeni më në rrezik të ndonjë aksidenti apo pre e ndonjë dënimi, tani CarMount përkujdeset për ju. Aukey Magnetic Air Vent CarMount është kapëse e përsosur për sigurimin e celularit tuaj gjerësa jeni në makinë duke vozitur. Kjo kapëse ka përmasa kompakte dhe vendoset me anë të magnetëve në pjesën e ventilimit ballor të makinës dhe mbanë celularin tuaj të sigurt në rrugë të drejta dhe në kthesa tejet të vështira.

CarMount është e përbërë nga dy shtresa të holla magnetike, njëra me përmasa 40 x 65mm, e cila vendoset në pjesën e ventilimit, dhe tjetra me diameter 38mm që vendoset në celularin apo kasën e tij.

Të dhënat teknike


  • Kapëse për: Celular
  • Lloji i kapëses: Për makinë

Të dhëna shtesë


  • Prodhuesi: Auke
  • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera