Maus Razer Naga Chroma për Gaming

88.50
185252
I padisponueshëm

Në çmim është e përfshirë TVSH

Mausi Razer Naga Chroma shquhet si një ndër mausët më të mirë në botë për lojëra me:

  • 16.000 dpi
  • 5G senzorë
  • Reagime të shpejta në 1ms
  • 12 butona që lehtë personalizohen
  • Kabllo USB me gjatësi 2.1m

Shpërndaje

"Zgjedhe armën tënde për lojë"

Lëvizjet e pakontrolluara që i ke pasur gjatë lojës, tani mund t'i vësh nën komandën tënde përmes Razer Naga Chroma. Ky mi (maus) njihet për dizajnin e veçantë dhe pjesët përbërëse të tij në të cilin ju lehtë mund të personalizoni dritën në rrotëzën rrotulluese, tek butonët dhe në pjesën anësore të tij. Zgjedhja e nuancave të dritës bëhet në spektrin e 16.8 milionë ngjyrave të cilat mund të shfaqen sipas dëshirës tuaj në secilën pjesë të mausit. Kjo vjen si rezultat i Razer Synapse e cila kontrollon dhe monitoron çdo pjesë të mausit si pjesë të pavarur.

Razer Naga Chroma gjithsej ka 19 taste, 12 prej të cilëve gjenden në pjesën anësore. Rrotëza e Naga Chroma lëvizë në të gjitha anët, poshtë-lartë, djathtas-majtas dhe poashtu përdoret si tast që shtypet. Çdo tast në këtë maus mund të konfigurohet dhe personalizohet përmes Grid Assist Display e cila për secilin tast cakton funksione të veçanta ashtu siç ju doni. Poashtu, ka të zhvilluar për përdorusesit e World of Warcraft konfigurime të veçanta të cilat mbështeten vetëm nga Windows 7, 8 dhe 10.

Të dhënat teknikeRazer Synapse

16.8 milionë ngjyra

Teknologjia: USB

Numri i tasteve: 19

Rrotëz lëvizëse: Po

Për lojra: Po

Ergonomia: Për djathtakëTeknologjia

Senzor i lëvizjes: Laser

Senzor lazerik: 16.000 DPI

Lëvizje mekanike: Po

Lëvizje në katër anët: PoPërmasat


Lartësia [mm]: 119

Gjersia [mm]: 75

Trashësia [mm]: 43

Pesha [g]: 135 / 0.30ibs me kabllo
Kabllo USB: 2.11m / 7ft


Të dhëna shtesë

Prodhuesi: Razer
Garancioni nga prodhuesi: 12 Muaj

Asnjë postim i gjetur

Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera