Hard Disk Seagate për Desktop 1 TB

59.50
99689
3 artikuj
+

Në çmim është e përfshirë TVSH

Seagate Desktop HDD - 1TB:

 • Disk i brendshëm 3.5”
 • Kapacitet 1 TB
 • 7200 rrotullime për minutë
 • Memorie të përkohshme (buffer) 32 MB
 • SATA 6GB/s (SATA 3.0)
 • Native Command Queuing

Shto në shportë

Shpërndaje

Të dhënat tuaja janë më të sigurta me diskun Seagate Barracuda!


Disku Barracuda 3.5” është produkti më i ri në treg nga Seagate, i cili është i dizajnuar për pllakat amë të cilat mbështesin teknologjinë e fundit SATA III.


Ky disk ka teknologjinë më të fundit të SATA 6Gb/s (SATA 3.0) në të cilin kryhen rreth 600 procese me 600MB/s, e që është e përshtatshme edhe me teknologjinë SATA 3.0 GB/s dhe SATA 1.5 GB/s.


Veçanti e këtij disku është aplikacioni i integruar në të, Native Command Queuing (NCA), që lejon rritjen e shpejtësisë gjatë transferimit apo ruajtjes së të dhënave duke ulur apo caktuar rendin në të cilin shkruhen apo lexohen ato.


Modeli ST1000D11000 ofron hapësirë ruajtje me kapacitet 1TB dhe memorie të përkohshme (buffer) me kapacitet 32MB. Disku gjatë ekzekutimit të kërkesave arrinë 7200 rrotullime për sekondë (rpm). Po ashtu ka konsum të ulët të energjisë elektrike prej vetëm 5.9W.


Të dhënat teknike


 • Kapaciteti [GB]: 1000
 • Teknologjia: SATA 6GB/s
 • Formati i diskut [inç]: 3.5
 • Lloji i diskut: I brendshëm
 • Shpejtësia e rrotullimit të diskut [rpm]: 7200
 • Memorie e përkohshme (Buffer)[MB]: 32

Teknologjia


 • Teknologjia e hard diskut: Magnetik
 • NCQ: Po

Të dhënat shtesë


 • Prodhuesi: Seagate
 • Garancioni nga prodhuesi: 2 vite

A mundet me pas me kapacitet me te madh (2 ose 4 TB)?
Shkruaj koment

Shiko produkte të tjera