Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

macbook-m2

macbook-m2

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,429.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 119.12€ në muaj  

1,499.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 124.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 124.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 124.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,549.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 129.12€ në muaj  

1,599.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,549.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 129.12€ në muaj  

1,599.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,549.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 129.12€ në muaj  

1,599.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,549.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 129.12€ në muaj  

1,599.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 141.62€ në muaj  

1,799.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 141.62€ në muaj  

1,799.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 141.62€ në muaj  

1,799.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 141.62€ në muaj  

1,799.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

1,849.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

1,849.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Laptop Apple MacBook Pro 13 (Touch Bar), M2 8-bërthama, 16GB, 256GB, 10-bërthama GPU, i argjendtë (M2, 2022), INT

E SHITUR

-5%
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

1,899.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

1,849.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Laptop Apple MacBook Pro 13.3'' (Touch Bar), M2 8-bërthama, 16 GB, 512 GB, 10-bërthama GPU, i argjendtë (M2, 2022), INT

E SHITUR

-5%
1,999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 166.62€ në muaj  

2,099.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 166.62€ në muaj  

2,099.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 166.62€ në muaj  

2,099.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 166.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 166.62€ në muaj  

2,099.50 

Përfshirë TVSH-në

3
2,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 183.29€ në muaj  

2,399.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE