Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

samsung-tv-nentor

samsung-tv-nentor

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
Televizor Samsung UE43AU7172UXXH, 43" (108cm), 4K UHD, i hirtë

E SHITUR

-20%
439.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.58€ në muaj  

549.50 

Përfshirë TVSH-në

1
549.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 45.75€ në muaj  

699.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Televizor Samsung UE55AU7172UXXH, 55" (138cm), 4K UHD, i hirtë

E SHITUR

-25%
549.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 45.75€ në muaj  

729.50 

Përfshirë TVSH-në

3
549.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 45.79€ në muaj  

729.50 

Përfshirë TVSH-në

4
639.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 53.25€ në muaj  

939.50 

Përfshirë TVSH-në

1
649.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 54.08€ në muaj  

799.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Televizor Samsung QE55Q60AAUXXH, 55" (138cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

-35%
689.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 57.42€ në muaj  

1,059.50 

Përfshirë TVSH-në

3
919.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 76.58€ në muaj  

1,149.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Televizor Samsung UE75TU7022KXXH, 75" (191cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

-21%
1,029.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 85.75€ në muaj  

1,299.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,099.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 91.62€ në muaj  

1,399.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,179.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 98.25€ në muaj  

1,399.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,229.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 102.42€ në muaj  

1,479.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,419.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 118.25€ në muaj  

1,969.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Televizor Samsung QE75Q60TAUXXH, 75" (190cm), QLED, 4K UHD, i zi

E SHITUR

-29%
1,499.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 124.92€ në muaj  

2,099.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,589.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 132.42€ në muaj  

1,899.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,799.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.92€ në muaj  

2,149.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Televizor Samsung QE75Q70TATXXH, 75" (189 cm), 4K UHD, i argjendtë

E SHITUR

-33%
1,949.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 162.42€ në muaj  

2,899.50 

Përfshirë TVSH-në

1
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE