Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

super-builds-2022

super-builds-2022

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 58.29€ në muaj  

965.50 

Përfshirë TVSH-në

1
749.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 62.46€ në muaj  

964.50 

Përfshirë TVSH-në

2
789.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 65.79€ në muaj  

869.50 

Përfshirë TVSH-në

3
789.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 65.79€ në muaj  

845.50 

Përfshirë TVSH-në

4
799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 66.62€ në muaj  

1,019.50 

Përfshirë TVSH-në

1
799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 66.62€ në muaj  

1,007.50 

Përfshirë TVSH-në

2
849.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 70.79€ në muaj  

929.50 

Përfshirë TVSH-në

3
929.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 77.46€ në muaj  

999.50 

Përfshirë TVSH-në

4
943.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 78.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
969.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 80.79€ në muaj  

1,052.50 

Përfshirë TVSH-në

2
979.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 81.62€ në muaj  

1,051.50 

Përfshirë TVSH-në

3
999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 83.29€ në muaj  

1,026.50 

Përfshirë TVSH-në

4
999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 83.29€ në muaj  

1,076.50 

Përfshirë TVSH-në

1
999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 83.29€ në muaj  

1,299.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,029.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 85.79€ në muaj  

1,177.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,049.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 87.46€ në muaj  

1,132.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,049.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 87.46€ në muaj  

1,149.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,058.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 88.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,069.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 89.12€ në muaj  

1,145.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,079.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 89.96€ në muaj  

1,129.50 

Përfshirë TVSH-në

4
1,099.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 91.62€ në muaj  

1,199.50 

Përfshirë TVSH-në

1
1,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.96€ në muaj  

1,314.50 

Përfshirë TVSH-në

2
1,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.96€ në muaj  

1,311.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kompjuter LYNX Challenger R5 6600XT, AMD Ryzen 5, 16GB RAM, 1TB SSD, AMD Radeon RX 6600 XT, i zi

E SHITUR

-7%
1,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.96€ në muaj  

1,289.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE