Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Home Cinema

Home Cinema

Altoparlant Polk HTS10, i bardhë

E SHITUR

313.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 26.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlanti pa kabllo Marshall Woburn

E SHITUR

323.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 53.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë Philips HTL3325, të hirtë

E SHITUR

327.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

327.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi Philips HTL3320, i zi

E SHITUR

329.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi SONY SS-CS310CR

E SHITUR

-15%
333.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.79€ në muaj  

392.50 

Përfshirë TVSH-në

334.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Magnat Monitor Supreme Sub 302A, i kaftë

E SHITUR

336.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant pa kabllo Marshall Woburn, i zi

E SHITUR

336.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 56.08€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant LG SJ6, 2.1, i argjendtë

E SHITUR

337.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 56.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant 12 J Jamo SUB, kafe-errët

E SHITUR

338.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Panasonic SC-HTB690EGK, 3.1, i zi

E SHITUR

339.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi LG LHD645, i zi

E SHITUR

339.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë Polk S55e, të bardhë

E SHITUR

351.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë LG SJ7, 2.1, DolbyDigital / DTS dekodues, 320W

E SHITUR

-20%
351.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 58.58€ në muaj  

441.50 

Përfshirë TVSH-në

352.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Samsung HW-MS650, 3.0, Bluetooth, i zi

E SHITUR

353.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 58.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Yamaha YST-FSW050, i kaftë

E SHITUR

-9%
355.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.62€ në muaj  

391.50 

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi për televizor Samsung HT-J4550, 5.1, i zi

E SHITUR

366.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 30.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

371.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 30.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Samsung HW-N550, 3.1, e zezë

E SHITUR

371.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 30.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë LG LHB645N , dekodues Dolby Digital / DTS, 1000 watts, lexuesin e disqeve Blu-ray,

E SHITUR

373.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë LG LHB655N, DolbyDigital / DTS, 1000 watts

E SHITUR

374.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi LG LHB645

E SHITUR

378.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Set altoparlantësh Soundbar SONY HT-CT390

E SHITUR

378.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant JBL Bar 2.1, i zi

E SHITUR

381.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Home Cinema Samsung HT-J5150, Blu-ray, DVD

E SHITUR

-2%
382.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.88€ në muaj  

388.50 

Përfshirë TVSH-në

Altoparlantë Samsung HW-M4501, 2.1, Bluetooth, të argjendtë

E SHITUR

389.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 64.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparanti LG LAS855M, 4.1, I argjent

E SHITUR

393.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 32.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Sony HT-CT381

E SHITUR

403.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Set i altoparlantëve The Pioneer S-RS55TB

E SHITUR

403.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi LG LHB675, Blu-ray, i zi

E SHITUR

413.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Set zërimi Yamaha YAS-207, i zi

E SHITUR

415.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Samsung HW-M4500, 2.1, i zi

E SHITUR

418.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 69.75€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

425.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 35.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

434.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi për televizor Samsung HT-J5500, 5.1, i zi

E SHITUR

441.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant TANNOY TS2.8, i zi

E SHITUR

-2%
445.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.12€ në muaj  

456.50 

Përfshirë TVSH-në

Soundbar LG SL8Y, i zi

E SHITUR

-3%
445.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.12€ në muaj  

458.50 

Përfshirë TVSH-në

449.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Samsung HW-M550, 2.1, 340W, i zi

E SHITUR

449.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 74.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Sistem zërimi Panasonic SC-BTT465EGK,  5.1, i zi

E SHITUR

451.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

455.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

457.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 38.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Soundbar LG SJ8, 4.1, i zi

E SHITUR

459.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 6 këste pa kamatë për vetëm 76.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Sonos Beam, i bardhë

E SHITUR

-9%
468.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.04€ në muaj  

514.50 

Përfshirë TVSH-në

Altoparlant Sonos Beam, i zi

E SHITUR

-9%
468.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.04€ në muaj  

514.50 

Përfshirë TVSH-në

Sistem i audios JBL Bar 3.1, e zezë

E SHITUR

469.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE