Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Kërko rezultate Produktet e gjetura: 23

Mini kompjuter Prime 5, Intel i7, 2x 16GB RAM DDR4, 1TB SSD, i zi

E SHITUR

1,917.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 159.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Mini kompjuter Prime 5, Intel i7, 16GB RAM DDR4, 500GB SSD, i zi

E SHITUR

1,336.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 111.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5, 16GB RAM DDR4, 1TB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,195.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5, 16GB RAM DDR4, 500GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,139.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 94.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Mini kompjuter Prime 5, Intel i5, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD

E SHITUR

1,119.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 93.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Mini kompjuter Prime 5, Intel i5, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD, i zi

E SHITUR

1,036.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 86.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Mini kompjuter Prime 5, Intel i3, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD, i zi

E SHITUR

867.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 72.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i7, 2x 16GB DDR4, 1TB SSD M.2, 2TB EVO SSD 2.5", i zi

E SHITUR

1,852.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 154.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel i7-8665U, 16GB DDR4, 500GB SSD, i zi

E SHITUR

1,271.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 105.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i7, 2x 16GB RAM DDR4, 1TB + 2TB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

2,011.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 167.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i7, 16GB RAM DDR4, 500GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,429.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 119.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5-8365U, 16GB RAM DDR4, 1TB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,289.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 107.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5-8365U, 16GB RAM DDR4, 500GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,234.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 102.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5-8365U, 16GB RAM DDR4, 250GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,214.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 101.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i5-8365U, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

1,131.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 94.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel Core i3-8145U, 8GB DDR4, 250GB SSD, Intel UHD Graphics, i zi

E SHITUR

961.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 80.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Mini kompjuter Prime Mini 5, Intel Core i3, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD, i zi

E SHITUR

802.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 66.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Mini kompjuter Prime 5, Intel i5, 16GB RAM, 500GB SSD, WIFI-3USB, i zi

E SHITUR

1,074.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 89.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Mini kompjuter Prime 5 AL-PMFI, Intel i5, 16GB RAM, 1TB SSD, i zi

E SHITUR

1,129.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 94.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Mini kompjuter Prime 5, Intel i5, 16GB RAM, 250GB SSD, i zi

E SHITUR

1,055.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 87.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Mini kompjuter Prime Mini 5, Intel Core i5, 8GB RAM DDR4, 250GB SSD, i zi

E SHITUR

971.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 80.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kompjuter Gjirafa50 RX Cobra, AMD Ryzen 5, 8GB RAM, 240GB SSD, ASUS PRIME A320M, i zi / kuq

E SHITUR

-12%
587.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 48.96€ në muaj  

664.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kasë kompjuterike PHANTEKS Enthoo Primo SE, LED, e zezë/portokall

E SHITUR

299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3