Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Micro SD

Micro SD

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
81.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.79€ në muaj  

128.50 

Përfshirë TVSH-në

1
47.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
19.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë e memories SanDisk Micro SDXC Extreme Plus 128GB 170 MB/s A2 UHS-I U3 V30 + adapter SD

E SHITUR

43.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë e memories SanDisk Micro SDXC Extreme, 64GB

E SHITUR

25.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie Kingston Micro SDXC Canvas React 128GB 100MB/s UHS-I U3 + lexues SD

E SHITUR

33.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë e memories Sony Micro SDXC 128GB UHS-I U3 + lexues SD

E SHITUR

63.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë e memories Sony micro SDXC SRG1UZ 128GB, UHS-I + adapter

E SHITUR

63.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë memorie SanDisk Micro SDHC, 32 GB, 20MB / s

E SHITUR

19.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë e memories SanDisk Micro SDXC Ultra Android 400GB 100MB/s A1 UHS-I + lexues SD

E SHITUR

74.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë e memories SanDisk Micro SDHC Ultra Android, 16GB, 48MB/s, UHS-I + përshtatës SD

E SHITUR

-6%
14.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.21€ në muaj  

15.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Transcend Micro SDXC Premium 128GB Klasa 10 + adapter SD

E SHITUR

-3%
57.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.79€ në muaj  

59.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë memorie ADATA micro SDXC Premier UHS-I, 64 GB

E SHITUR

-43%
19.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.62€ në muaj  

34.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie SanDisk Micro SDXC Ultra Android 256GB Klasa 10 + adapter SD

E SHITUR

-3%
207.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.29€ në muaj  

214.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë memorie MicroSDXC Kingston Klasa 10, 64GB + adapter SD

E SHITUR

-4%
45.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.79€ në muaj  

47.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Samsung Micro SDXC EVO Plus 128GB UHS-I U3 + SD adapter

E SHITUR

-41%
31.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.62€ në muaj  

53.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë memorie SanDisk Micro SDXC Extreme Pro 128GB 100MB / sec A1 UHS-I U3 V30 +  Adapter SD

E SHITUR

-20%
73.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.12€ në muaj  

91.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie ADATA Micro SDXC Premier One, 128GB UHS-II U3 + SD adapter

E SHITUR

-30%
95.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.96€ në muaj  

135.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Memoria Micro SDHC, Sony

E SHITUR

-43%
26.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.21€ në muaj  

46.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë SanDisk Micro SDHC Extreme Plus 32GB 100MB/s UHS-I U3 V30 A1

E SHITUR

-4%
44.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.71€ në muaj  

46.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Memory Card Sony Micro SDXC UHS-I 64GB

E SHITUR

-7%
69.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.79€ në muaj  

74.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë SanDisk Micro SDXC Extreme Plus 64GB 100MB / s UHS-I U3 V30 + Adapter SD

E SHITUR

-1%
77.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.46€ në muaj  

78.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë e memories SanDisk Micro SDXC Extreme Plus 128GB 100MB/s A1 UHS-I U3 V30 + SD adapter

E SHITUR

-7%
137.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 11.46€ në muaj  

147.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie SanDisk Micro SDXC Ultra Android 16GB 98MB/s UHS-I + adapter SD

E SHITUR

12.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE