Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

SD

SD

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
12.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.04€ në muaj  

18.50 

Përfshirë TVSH-në

1
18.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë e memories Transcend SDXC 500S 256GB UHS-I U3

E SHITUR

148.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 12.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë e memories Kingston SDXC Canvas Go! 256GB, UHS-I U3

E SHITUR

47.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë e memories Transcend SDXC 500S 64GB UHS-I U3

E SHITUR

37.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë e memories Transcend SDHC 500S 32GB UHS-I U1

E SHITUR

12.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë e memories Sony SD SFG1UZ 128GB Class 10 UHS-I U3

E SHITUR

68.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë e memories Sony SDHC SF16U 16GB Class 10

E SHITUR

11.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë e memories Transcend SDXC 300S 128GB UHS-I U3

E SHITUR

16.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë e memories SDXC Kingston Canvas React 64GB 100MB/s UHS-I

E SHITUR

27.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë mermorie Kingston SDHC Canvas Go, 32GB, UHS-I U3

E SHITUR

13.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas React, 128GB, 80MB/s, UHS-I U3

E SHITUR

31.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas React, 256GB, 100MB/s, UHS-I U3

E SHITUR

-62%
55.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.62€ në muaj  

145.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie ADATA SDXC Premier Pro, 64GB, 95MB/s, UHS-I U3

E SHITUR

-52%
18.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.54€ në muaj  

38.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë e memories ADATA SDXC Premier Pro, 64GB, 95MB/s UHS-I U3

E SHITUR

-20%
39.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.29€ në muaj  

49.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas React, 64GB, 100MB/s, UHS-I U3

E SHITUR

-48%
19.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.62€ në muaj  

37.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë e memories Kingston SDXC Canvas Go! 512GB, UHS-I U3

E SHITUR

-63%
94.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.88€ në muaj  

258.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas Go, 64GB, UHS-I U3

E SHITUR

-48%
18.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.54€ në muaj  

35.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas Go, 128GB, USH-I U3

E SHITUR

-60%
27.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.29€ në muaj  

69.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Kingston SDHC Canvas React, 32GB, 70MB/s, UHS-I U3

E SHITUR

-38%
14.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.21€ në muaj  

23.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë memorie Kingston SDHC Canvas Select, 16GB, 80MB/s, UHS-I

E SHITUR

6.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas Select, 64GB, 80MB/s, UHS-I

E SHITUR

-65%
9.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.79€ në muaj  

27.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë memorie Kingston SDXC Canvas Select, 128GB, 80MB/s, UHS-I

E SHITUR

-54%
24.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.04€ në muaj  

53.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë memorie Kingston SDHC Canvas Select, 32GB, 80MB/s, UHS-I

E SHITUR

-54%
8.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.71€ në muaj  

18.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE