Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Tablet grafik

Tablet grafik

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
63.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
56.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Maja zëvendësuese Wacom për stilolapsat e tabletëve I4, I5 (5 copë)

E SHITUR

9.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Tabletë grafike Wacom Cintiq Pro 16

E SHITUR

-10%
1,659.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 138.29€ në muaj  

1,837.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Tabletë grafike Wacom Cintiq Pro 13

E SHITUR

1,509.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 125.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Disqe zëvendësuese për Adonit, 3x

E SHITUR

6.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Tabletë për nënshkrim Wacom STU-300B + Sign Pro PDF

E SHITUR

241.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 20.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Tablet për grafikë Wacom Cintiq Pro 24, i zi

E SHITUR

-1%
2,499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 208.29€ në muaj  

2,535.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Laps digjital Wacom Bamboo Tip

E SHITUR

79.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Tablet për dizajn Wacom Intuos M, Bluetooth

E SHITUR

277.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Laps për tablet FIXED Pen për shkrim dhe mbajtje, i argjendtë

E SHITUR

13.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Maje lapsi Intuos Pro për Wacom Pro Pen 2

E SHITUR

12.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Tablet për nënshkrime Wacom STU-430 Pro + PDF

E SHITUR

264.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 22.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Tablet Wacom Cintiq Pro 13 FHD

E SHITUR

1,193.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Tablet Wacom Cintiq 13HD, i zi

E SHITUR

1,036.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 86.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Tub zëvendësues Intuos Pro për Wacom Pro Pen 2

E SHITUR

8.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Tablet grafik Wacom Art Pen dhe Touch M

E SHITUR

234.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kent Tablet Boogie Board Jot 4.5, ngjyrë rozë

E SHITUR

28.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Set adapterash wireless për tablet Bamboo Intuos 3 dhe 5

E SHITUR

49.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Laps për Tablet Intuos Pe

E SHITUR

45.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Tablet Wacom One By Wacom

E SHITUR

62.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Maje rezervë për lapsin e tabletit Wacom

E SHITUR

14.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Çantë tekstili Wacom Intuos, dimensioni i vogël, e hirtë

E SHITUR

38.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Tablet Wacom Intuos Pro S

E SHITUR

203.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 16.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE