Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Grafik

Grafik

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,063.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 88.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,188.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
358.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
435.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
842.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 70.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
403.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
664.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 55.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor BenQ PD3220U - LED 31.5 "

E SHITUR

1,507.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 125.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor BenQ PD2700U, LED, 27"

E SHITUR

676.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 56.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Viewsonic VX3276-2K-MHD - 32", LED

E SHITUR

396.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor HP 22er - LED 21.5", 1920 x 1080 (Full HD), i argjendtë

E SHITUR

-1%
159.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 13.29€ në muaj  

161.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Samsung S27HG50 - LED, 27",1920 x 1080, Full HD

E SHITUR

-1%
662.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 55.21€ në muaj  

672.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor ASUS VA327H - LED, 32", 1920 x 1080, Full HD, i zi

E SHITUR

386.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 32.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor ASUS VA32AQ - LED 32", 2560 x 1440, QHD, i zi

E SHITUR

489.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 40.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor HP 27er - LED 27" (68cm), Full HD, i argjendtë

E SHITUR

246.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 20.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Acer H277HKsmipuz, 27" LED, 4K UHD, i argjendtë

E SHITUR

651.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 54.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor LG 32UD59-B, 32" LED, 4K UHD, i zi

E SHITUR

-25%
417.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.79€ në muaj  

555.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor LG 32UD89-W - LED 32"

E SHITUR

-17%
846.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 70.54€ në muaj  

1,022.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor HP 27o - LED 27", 1920 x 1080 (Full HD), i zi

E SHITUR

-11%
177.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 14.79€ në muaj  

199.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Philips 278E8QJAB/00 - LED, 27", 1920 x 1080, Full HD

E SHITUR

-15%
209.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.46€ në muaj  

246.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Monitor LG 27UD69-W, 27" LED, 4K UHD, i bardhë / argjendtë

E SHITUR

525.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 43.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Monitor Philips 328E8QJAB5/00 - LED 32", 1920 x 1080 Full HD, i zi

E SHITUR

-2%
292.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.38€ në muaj  

298.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Monitor LCD LG 27UD88-W, 27'', i zi

E SHITUR

-16%
536.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 44.71€ në muaj  

636.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Monitor Acer XB321HKbmiphz Predator 32"

E SHITUR

-25%
944.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 78.71€ në muaj  

1,259.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE