Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
Foto e MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA

MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
537.50 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 497.69 €
Pagesa me keste
gjirafa për 36 muaj
MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
537.50 €
gjirafa
GjirafaPayPlan with KEP
per 36 muaj sipas kushteve te kredise ne KEP
Periudha e kredise
Shuma e kestit per muaj:
Raifeissen Bank Teb Bank deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 44.79 €/muaj

Vetëm edhe 2
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

GjirafaFLEX është shërbim shtesë që ne e ofrojmë si zgjidhje të shpejtë nëse keni defekt me produktin brenda periudhës 1 vjeçare të garancionit, pa pasur nevojë për pritje te serviset e autorizuara. Përmes këtij shërbimi, ju do të kontaktoheni brenda 24 orëve prej momentit të pranimit të produktit te ne, nëse produkti mund të servisohet, ta merrni të ri apo të keni kredi në të njejtën vlerë të produktit. Pastaj do të lajmëroheni për periudhën e pranimi të produktit të servisuar, të ri apo kthimit të tij.

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Prishtinë
27 shtator 2023 - 28 shtator 2023
Kosovë, të tjera
28 shtator 2023 - 29 shtator 2023
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar
Zgjeroni rrjetin dhe performancën e tij në ambientin tuaj me këtë pajisje që mbështet standardin 802.11a, 802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n. Shpejtësia e tij ka vlerë 1000Mbps. Ka kapacitet antente 2 dBi, 4 dBi. Ka kapacitet RAM 256 GB. Ofron portet: RJ-45, USB 2.0, WiFi.
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
EAN:
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe:

Blej tani
MikroTik D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA
537.50 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo