Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

ADSL dhe VDSL

ADSL dhe VDSL

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1234
166.50  202.50 

Përfshirë TVSH-në

12
105.50  135.50 

Përfshirë TVSH-në

3412341
Ruter Asus DSL-N14U

E SHITUR

-9%
49.50  54.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router ASUS DSL-N17U

E SHITUR

-6%
89.50  95.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Ruter D-Link DSL-3682

E SHITUR

-3%
69.50  71.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Ruter D-Link DSL-3782

E SHITUR

-5%
81.50  85.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router ASUS DSL-AC56U

E SHITUR

-27%
107.50  147.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Modem VDSL2 Zyxel VMG3312-T20A

E SHITUR

52.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Ruter Cisco C926-4P

E SHITUR

406.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router mobil NETGEAR AirCard 797

E SHITUR

219.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router WiFi D-Link DSL-2751, i zi

E SHITUR

-10%
64.50  71.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router NET Tenda D301, ADSL2 + router

E SHITUR

-6%
31.50  33.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router Zyxel VMG3925-B10B VDSL2

E SHITUR

124.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router D-Link DSL-3785 VDSL2

E SHITUR

95.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router Zyxel VMG3625-T20A VDSL2

E SHITUR

85.50 

Përfshirë TVSH-në

23
Router D-Link DIR-878

E SHITUR

-32%
95.50  139.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router ASUS DSL-AC52U

E SHITUR

-7%
108.50  116.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router ASUS DSL-N12E

E SHITUR

-2%
43.50  44.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router ASUS ADSL / DSL-N16

E SHITUR

57.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router për WiFi TP-LINK TD-W8961NB ADSL2

E SHITUR

-8%
36.50  39.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router TP-LINK TD-NET W9970B

E SHITUR

-8%
56.50  61.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Ruter Netgear X4S D7800 AC2600

E SHITUR

-21%
256.50  325.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router ZyXEL P-660HN-T3A

E SHITUR

-5%
59.50  62.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router ZyXEL SBG3300-N, i zi

E SHITUR

239.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router ZyXEL SBG3600 Multi-WAN LTE

E SHITUR

-5%
365.50  384.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router Zyxel VMG1312, i bardhë

E SHITUR

-2%
54.50  55.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Routeri WiFi Netgear Nighthawk D7000, AC1900

E SHITUR

-5%
165.50  174.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router TP-LINK TD-W9980B

E SHITUR

-3%
69.50  71.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router Zyxel LTE3302 LTE

E SHITUR

132.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Router ASUS DSL-AC68VG

E SHITUR

273.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router TP-LINK Archer D7B

E SHITUR

87.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router TP-LINK Archer VR600, 2.4, 5

E SHITUR

138.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Router TP-LINK TD-W8951NB

E SHITUR

-4%
27.50  28.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Modem Alcatel LinkKey IK41V, i zi

E SHITUR

49.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Router Cisco RV134W

E SHITUR

-4%
223.50  232.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Router Zyxel SBG3500, i zi

E SHITUR

334.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE