Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

iPad OS

iPad OS

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të vlerësuarat
569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.46€ në muaj  

623.00 

Përfshirë TVSH-në

1
569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.46€ në muaj  

623.00 

Përfshirë TVSH-në

2
1,399.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 116.62€ në muaj  

1,538.00 

Përfshirë TVSH-në

3
1,399.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 116.62€ në muaj  

1,538.00 

Përfshirë TVSH-në

4
759.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 63.29€ në muaj  

833.00 

Përfshirë TVSH-në

1
Apple 10.9-inch iPad (10th) Wi-Fi, 64GB, Yellow

E SHITUR

-9%
569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.46€ në muaj  

623.00 

Përfshirë TVSH-në

2
Apple 11-inch iPad Pro (4th) Wi-Fi, 128GB, Silver

E SHITUR

-5%
1,069.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 89.12€ në muaj  

1,122.00 

Përfshirë TVSH-në

3
Apple iPad Air5, 10.9", Wi-Fi, 64GB, Blue

E SHITUR

-9%
759.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 63.29€ në muaj  

833.00 

Përfshirë TVSH-në

4
832.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
832.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.46€ në muaj  

623.00 

Përfshirë TVSH-në

3
Apple 11-inch iPad Pro (4th) Cellular, 256GB, Silver

E SHITUR

1,467.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 122.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,331.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 110.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,331.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 110.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
832.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
832.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Apple 12.9-inch iPad Pro (6th) Wi-Fi, 1TB, Silver

E SHITUR

2,455.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 204.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
832.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,674.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 139.50€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,674.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 139.50€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,883.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 156.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,883.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 156.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,747.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 145.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,747.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 145.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE