Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Realitet Virtual

Realitet Virtual

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
84.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
912.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 76.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
687.95 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 57.33€ në muaj  

709.77 

Përfshirë TVSH-në

3
39.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
769.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 64.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Syze virtuale Oculus Go, 64GB

E SHITUR

344.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Çantë BigBen, për Playstation VR, PS VR

E SHITUR

57.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Syze 4smarts 3D Spectator Sound, të bardha

E SHITUR

51.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Karikues wireless HTC TPCast për HTC Vive

E SHITUR

616.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 51.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Syze virtuale Oculus Rift + Oculus Touch

E SHITUR

722.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 60.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Syze VR HTC Vive Pro

E SHITUR

-15%
993.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 82.79€ në muaj  

1,164.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Syze VR HYPER Bobbin Z4

E SHITUR

62.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Syze iGET Virtual R2 VR + kontroller BT, zezë

E SHITUR

28.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 2.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
INCEPTOR FATHER.IO, 1x

E SHITUR

16.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Syze HP Windows Mixed Reality Headset - Professional Edition

E SHITUR

587.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 48.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Syze virtuale Xiaomi Mi VR Play 2

E SHITUR

43.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Set PlayStation VR v2 + kamerë v2 + videolojë VR Worlds

E SHITUR

-16%
316.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 26.38€ në muaj  

377.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Syze Zeiss VR One Plus

E SHITUR

-12%
94.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.88€ në muaj  

107.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Set Samsung GALAXY Gear VR 2018, i zi

E SHITUR

217.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Set PlayStation VR v2 + kamerë v2 + videolojërat Gran Turismo Sport + VR Worlds

E SHITUR

448.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartela VR Retrak 4D Augmented Reality për Utopia 360 °, kopshti zoologjik

E SHITUR

56.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartela VR Retrak 4D Augmented Reality për Utopia 360 °

E SHITUR

56.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Karta Retrak 4D Augmented Reality - Space Bundle

E SHITUR

56.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Syze VR Retrac Utopia 360 - Elite Edition, me telekomandë dhe kufje, të bardha

E SHITUR

87.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE