Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Barebone

Barebone

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
Server ASUS TS500-E8-PS4 V2, LGA2011-3, C612, DDR4, 3.5" HS, 500W

E SHITUR

1,015.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 84.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server ASUS RS100-E10-PI2 /LGA1151/C242/DDR4/3.5''/250W

E SHITUR

619.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 51.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server ASUS TS100-E9-PI4, LGA1151, C232, DDR4, 3.5", 300W

E SHITUR

627.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 52.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server ASUS RS700A-E9-RS4, SP3, DDR4, 3.5" HS, 800W

E SHITUR

1,719.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 143.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server ASUS TS700-E8-RS8 / LGA2011-3/C612/DDR4/3.5"HS/800W

E SHITUR

1,542.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 128.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server ASUS RS300-E10, PS4, LGA1151, C242, DDR4, 3.5 " HS, 450W

E SHITUR

1,163.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE