Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Tower

Tower

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,497.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 124.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
991.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 82.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge T340 / E-2134 / 16GB / 2x480GB

E SHITUR

2,942.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 245.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server SuperMicro 7049GP-TRT/2xLGA3647/iC621/DDR4/HS/2x2200W

E SHITUR

4,522.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 376.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 - E-2374G, 3.7 GHz, 16GB, 2x 2TB

E SHITUR

2,308.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 192.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Fujitsu PRIMERGY TX1320 M5 - E-2334G, 3.4 GHz, 16GB, 500W

E SHITUR

2,066.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 172.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 - E-2324G, 3.1 GHz, 8GB, 2x 1TB

E SHITUR

2,123.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 176.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Fujitsu PRIMERGY TX1330 M5 - E-2388G, 3.2 GHz, 32GB, 8x 2.5", 500W

E SHITUR

3,608.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 300.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 - E-2324G, 3.1 GHz, 16GB, 2xSSD 480G, 250W

E SHITUR

2,569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 214.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 - E-2356G, 3.2 GHz, 32GB, DVD-RW, 2xSSD 480G, 250W

E SHITUR

2,765.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 230.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Fujitsu PRIMERGY TX1320 M5 - E-2388G, 3.2 GHz, 32GB, 4x 2.5", 500W

E SHITUR

3,224.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 268.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Fujitsu PRIMERGY TX1320 M5 - E-2334G, 3.4 GHz, 16GB, SFF, 500W

E SHITUR

1,908.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 159.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Fujitsu PRIMERGY TX1330 M5 - E-2388G, 3,2 GHz, 32GB, SFF, 500W

E SHITUR

3,419.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 284.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 2x3.5 - Xeon E-2324G, 3,1GHz, 16GB, 2x SSD 480GB, 250W

E SHITUR

1,738.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 144.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Fujitsu PRIMERGY TX1310 M5 2x3,5 - Xeon E-2356G, 3.2 GHz, 2x16GB, 2x SSD 480GB, 250W

E SHITUR

2,154.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 179.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server ASUS TS100-E11-PI4, Purley, 4xRAM, 3xSATA, 300W, rack

E SHITUR

1,063.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 88.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server ASUS TS700-E9-RS8, Purley, 12xRAM, 8xSATA/SAS, Hot-Swap, 1xM.2, 1300W, rack, 5U

E SHITUR

3,043.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 253.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server ASUS TS300-E10-PS4, Mehlow, 4xRAM, 4xSATA/SAS, 2xM.2, Hot-Swap, 550W, 5U

E SHITUR

1,366.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 113.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge T150, E-2314/16GB/2x480GB SSD/iDRAC 9 Basic./H355/300W/3Y PS NBD On-Site

E SHITUR

3,198.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 266.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server Dell PowerEdge T40, E-2224G/8GB/1x1TB/1x300W/3Y Basic On-Site

E SHITUR

875.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 72.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Server Dell PowerEdge T440, 4214R/32GB/1x480GB SSD/495W/iDRAC 9 Ent./H730P/3Y Basic On-Site

E SHITUR

4,007.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 333.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Server Dell PowerEdge T440, 4210R/16GB/1x480GB SSD/495W/iDRAC 9 Ent./H730P/3Y Basic On-Site

E SHITUR

3,924.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 327.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Server Dell PowerEdge T150, E-2314/16GB/2x2TB SATA 7,2K/H355/iDRAC 9 Basic./1x300W/3Y PS NBD On-Site

E SHITUR

1,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 149.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Server HPE ProLiant ML30 Gen10 Plus /E-2314/16GB/8xSFF/500W/NBD3/1/1

E SHITUR

2,092.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 174.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE