Replikatorë dhe docking station

Replikatorë dhe docking station

315.50  348.50 

Përfshirë TVSH-në

143.50  161.50 

Përfshirë TVSH-në

182.50  186.50 

Përfshirë TVSH-në

188.50  227.50 

Përfshirë TVSH-në

371.50  374.50 

Përfshirë TVSH-në

Docking Station i-Tec USB-C 3.1, i zi

E SHITUR

63.50 

Përfshirë TVSH-në

Docking station HP Elite USB-C G2

E SHITUR

158.50 

Përfshirë TVSH-në

Port replikator Fujitsu USB 3.0

E SHITUR

196.50 

Përfshirë TVSH-në

Port replikator HP 120W

E SHITUR

-14%
149.50  173.50 

Përfshirë TVSH-në

Dokë universal stacionues mini J5CREATE JUD530SE

E SHITUR

-9%
106.50  117.50 

Përfshirë TVSH-në

Dock përshtatës për laptop Lenovo ThinkPad, i zi

E SHITUR

-23%
145.50  189.50 

Përfshirë TVSH-në

Docking station për laptop ASUS USB HZ-3A, i zi

E SHITUR

-9%
214.50  236.50 

Përfshirë TVSH-në

SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE