1 / 2
Foto e Lidhës antene PremiumCord TV IEC
Foto e Lidhës antene PremiumCord TV IEC

Lidhës antene PremiumCord TV IEC

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Origjina e brendit: Kodi:
1.50 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 1.27 €
Raifeissen Bank Teb Bank deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 0.12 €/muaj

Vetëm edhe 1
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Prishtinë
11 dhjetor 2023 - 18 dhjetor 2023
Kosovë, të tjera
12 dhjetor 2023 - 19 dhjetor 2023
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar
Kompania PremiumCord prezanton kabllon për lidhjen përfundimtare të antenës. Kjo kabllo është lidhëse e drejtpërdrejtë i tipit mashkull. Prodhuesi thekson se lidhësi ka rezistencë klasike për antena, e cila arrin 75 Om. Pjesët e fundit lidhen me kabllo tradicionale për lidhjen e antenave. Baza e tyre është kutia me plastikë të bardhë.
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit, 1 vit
Kodi i prodhuesit:
ktkonm
Kodi:
8592220007393
Lansuar:
10. 5. 2011, 10 Maj 2011
Përqindja e dështimit:
0,00 %
Prodhuesi:
PremiumCord, PremiumCord
Ueb-i i prodhuesit:
Premiumcord.com
EAN:
8592220007393
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Lidhës antene PremiumCord TV IEC
1.50 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo