Duke filluar

Konfigurimi është jashtëzakonisht
I LEHTË.

Migration Assistant ju lejon t'i zhvendosni pa mundim dosjet tuaja në Mac-un tuaj të ri nga një Mac ose PC më i vjetër.

Përputhshmëria

Ekzekuton APLIKACIONET
tuaja të përditshme.

Nga Microsoft 365 te Zoom, aplikacionet që ju nevojiten funksionojnë shpejt - duke përfshirë shumë nga aplikacionet tuaja të preferuara të iPhone.

Performanca

Performoni më shpejt me APPLE SILICON.

Shpejtësia e jashtëzakonshme e Apple Silicon ju ndihmon të kryeni detyrat, pavarësisht se ku jeni apo çfarë doni të bëni.

Bateri që zgjat tërë ditën

Shikoni TËRË SEZONIN
me një karikim të vetëm.

Laptopët Mac ofrojnë deri në 22 orë jetëgjatësi të baterisë, kështu që mund të qëndroni të shkëputur nga priza gjatë gjithë ditës.

Mac + iPhone

Nëse e doni iPhone,
DO E Mac.

Në Mac do të ndiheni si në shtëpinë tuaj, me shumë veçori dhe aplikacione të njëjta si në iPhone.

Siguria dhe privatësia

Mac ju mban

SIGURTË.

Mbrojtjet e integruara si një sistem i fuqishëm ndihmojnë në sigurinë nga sulmet dhe viruset. Poashtu, enkriptimi lider në industri ndihmon në mbajtjen e të dhënave tuaja të sigurta.

Besueshmëria dhe vlera

I ndërtuar për
QËNDRUESHMËRI.
Jashtë dhe brenda.

Mac është projektuar që të jetë i qëndrueshëm. Poashtu, falë përditësimeve falas të softuerit gjërat funksionojnë pa probleme dhe të sigurta.

Krahaso

Cili Mac është i duhuri për ty?