Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Të jashtëm

Të jashtëm

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
283.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
389.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 32.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
85.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
77.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 6.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
703.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 58.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
48.78 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.06€ në muaj  

62.36 

Përfshirë TVSH-në

2
474.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
336.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Disk i jashtëm WD Elements Desktop - 8TB

E SHITUR

-12%
219.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.29€ në muaj  

249.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Disk i jashtëm HDD Seagate Expansion Portable 4 TB, i zi

E SHITUR

135.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 11.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Disk SSD Kingston NV2 500GB, M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (SNV2S/500G)

E SHITUR

52.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Disk i jashtëm Seagate FireCuda Gaming HUB, 3.5 "- 8TB, i zi

E SHITUR

269.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 22.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Disk i jashtëm WD Elements Desktop, USB3.0 - 16TB, i zi

E SHITUR

528.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 44.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Disk Synology HAS5300-8T, 3.5” - 8TB

E SHITUR

436.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Disk WD Elements Desktop, USB3.0 - 18TB, i zi

E SHITUR

572.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Disk i jashtëm WD My Book Book - 14TB, i zi

E SHITUR

443.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Disk i jashtëm Seagate, Expansion Desktop, 6TB

E SHITUR

219.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Disk Western Digital Red Plus (EFZX), 3,5'' - 6TB

E SHITUR

214.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Disk i jashtëm LaCie 6big Thunderbolt 3 - 96TB, i bardhë

E SHITUR

6,143.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 511.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Disk i jashtëm LaCie 2big RAID - 28TB, i zi

E SHITUR

1,191.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE