Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Gaming

Gaming

Produktet e rekomanduara

 • Më të shiturat
 • Më të shikuarat
 • Më të vlerësuarat
431.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 35.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
499.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 41.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
885.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 73.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike AFOX GEFORCE GTX750TI, 2GB GDDR5

E SHITUR

-1%
171.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 14.29€ në muaj  

172.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike Lenovo NVIDIA Quadro T400, 2 GB GDDR6

E SHITUR

-1%
158.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 13.21€ në muaj  

159.50 

Përfshirë TVSH-në

1
215.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.96€ në muaj  

228.50 

Përfshirë TVSH-në

2
91.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.62€ në muaj  

106.50 

Përfshirë TVSH-në

3
1,848.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 154.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike GeForce GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

E SHITUR

259.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 21.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING 4G, 4GB GDDR5          GTX 1050 Ti GAMING 4G

E SHITUR

-25%
199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 16.62€ në muaj  

267.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike AFOX Radeon R5 220, 2GB DDR3

E SHITUR

61.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 5.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike MSI GeForce RTX 4080 Suprim X, 16GB GDDR6X

E SHITUR

-2%
1,934.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 161.21€ në muaj  

1,979.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike AMD Radeon PRO W6400, 4GB GDDR6

E SHITUR

-5%
271.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 22.62€ në muaj  

284.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë grafike Gigabyte GeForce RTX™ 3090 VISION OC, 24G GDDR6

E SHITUR

1,044.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 87.04€ në muaj  

1,046.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike ASUS NVIDIA A10, 24GB GDDR6, 150W

E SHITUR

3,562.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 296.88€ në muaj  

3,563.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike Asus Nvidia A40, 48GB, 300W

E SHITUR

-2%
6,166.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 513.88€ në muaj  

6,295.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike ASUS NVIDIA A30, 24GB, 180W

E SHITUR

5,644.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 470.38€ në muaj  

5,651.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë grafike ASUS NVIDIA A100, 80GB, 300W, PCIEGEN4

E SHITUR

18,359.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1529.96€ në muaj  

18,387.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike ASUS NVIDIA TESLA T4, 16GB GDDR6

E SHITUR

-2%
2,891.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 240.96€ në muaj  

2,951.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike ASUS NVIDIA Quadro RTX 6000, 24 GB GDDR6

E SHITUR

-2%
4,779.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 398.29€ në muaj  

4,879.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike Asus RTX A2000, 6GB GDDR6

E SHITUR

603.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 50.29€ në muaj  

604.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë grafike ASUS NVIDIA A16, 4 X 16GB GDDR6

E SHITUR

4,395.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 366.29€ në muaj  

4,399.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike NVIDIA RTX A4500, 20 GB GDDR6

E SHITUR

2,392.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 199.38€ në muaj  

2,396.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike Asus Nvidia A100 për PCIeGen4, 40GB, 250W

E SHITUR

12,335.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 1027.96€ në muaj  

12,349.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE