Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Profesionale

Profesionale

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
233.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë grafike Fujitsu NVIDIA RTX A5000, 24GB GDDR6

E SHITUR

3,029.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 252.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartë grafike AMD Radeon Pro W6800, 32GB GDDR6

E SHITUR

675.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 56.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë grafike Palit, RTX 3070Ti GamingPro 8G B GDDR6X 256bit 3DP/HDMI LHR

E SHITUR

1,019.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 84.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartë grafike PNY NVIDIA Quadro RTX A4000, 16GB GDDR6, bulk

E SHITUR

1,543.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 128.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë grafike HP NVIDIA Quadro RTX A4000, 16GB GDDR6

E SHITUR

1,174.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 97.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE