Puno më mençur, ec më shpejt, kariko më pak. MAC E BËN KËTË. Mëso më shumë >

Për server & workstation

Për server & workstation

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
597.15 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 49.76€ në muaj  

713.50 

Përfshirë TVSH-në

1
403.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Procesor Intel Xeon Silver 4108

E SHITUR

602.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 50.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor Intel Xeon Silver 4116

E SHITUR

1,423.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 118.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Procesor Intel Xeon Silver 4112

E SHITUR

645.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 53.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Procesor Intel Xeon Silver 4110

E SHITUR

723.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 60.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Procesor Intel Xeon Gold 6148

E SHITUR

4,329.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 360.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor Intel Xeon Gold 6142

E SHITUR

4,153.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 346.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Procesor Intel Xeon Gold 6140

E SHITUR

3,449.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 287.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Procesor Intel Xeon Bronze 3106

E SHITUR

439.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Procesor Intel Xeon Gold 6138

E SHITUR

3,599.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 299.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor Intel Xeon Gold 6128

E SHITUR

2,389.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 199.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Procesor Intel Xeon Gold 5120

E SHITUR

2,199.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 183.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Procesor Intel Xeon Gold 6134

E SHITUR

3,063.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 255.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Procesor Intel Xeon 6240R

E SHITUR

3,342.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 278.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor Intel Xeon 4210R

E SHITUR

765.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 63.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Procesor AMD EPYC 7373X, tray

E SHITUR

4,835.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 402.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Procesor AMD EPYC 7573X, tray

E SHITUR

6,454.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 537.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Proesor AMD EPYC 7773X, tray

E SHITUR

11,009.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 917.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor AMD EPYC 7473X, tray

E SHITUR

2,466.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 205.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Procesor AMD EPYC 7543P, tray

E SHITUR

3,799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 316.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Procesor AMD EPYC 75F3

E SHITUR

5,769.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 480.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Procesor AMD EPYC 72F3

E SHITUR

2,779.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 231.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Procesor AMD EPYC 7763

E SHITUR

8,734.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 727.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE