Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

MacBook-Pro-14-16-M2

MacBook-Pro-14-16-M2

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
2,399.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 199.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
2,399.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 199.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
2,999.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
2,999.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 12-Core, 16GB, 1TB, 19-Core GPU, Silver

E SHITUR

2,999.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
2,999.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 249.92€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Apple MacBook Pro 16", M2 Pro 12-Core, 16GB, 1TB, 19-Core GPU, Silver

E SHITUR

3,228.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 269.00€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
3,228.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 269.00€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Apple MacBook Pro 14", M2 Max 12-Core, 32GB, 1TB, 30-Core GPU, Silver

E SHITUR

3,699.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 308.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Apple MacBook Pro 14", M2 Max 12-Core, 32GB, 1TB, 30-Core GPU, Space Grey

E SHITUR

3,699.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 308.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Apple MacBook Pro 16", M2 Max 12-Core, 32GB, 1TB, 38-Core GPU, Silver

E SHITUR

4,149.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 345.75€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Apple MacBook Pro 16", M2 Max 12-Core, 32GB, 1TB, 38-Core GPU, Space Grey

E SHITUR

4,149.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 345.75€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE