Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

gjirafa50-builds-june-2022

gjirafa50-builds-june-2022

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,609.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.08€ në muaj  

1,738.00 

Përfshirë TVSH-në

1
2,800.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 233.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
2,188.09 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 182.34€ në muaj  

2,364.00 

Përfshirë TVSH-në

3
1,786.26 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 148.86€ në muaj  

1,931.00 

Përfshirë TVSH-në

4
1,204.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 100.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,021.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 85.12€ në muaj  

1,040.50 

Përfshirë TVSH-në

2
679.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 56.62€ në muaj  

733.50 

Përfshirë TVSH-në

3
726.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 60.54€ në muaj  

766.50 

Përfshirë TVSH-në

4
2,305.77 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 192.15€ në muaj  

2,525.00 

Përfshirë TVSH-në

1
688.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 57.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
799.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 66.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,343.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 111.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,180.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 98.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, AMD Ryzen 7, 2x 8GB RAM, 1TB SSD, Zotac Gaming Geforce RTX 3070 Twin Edge LHR, 8GB GDDR6, i zi

E SHITUR

1,816.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 151.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, Intel Core i7, 2x 8GB RAM, 1TB SSD, ASUS Dual -RTX3060-O12G-V2 NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6, i bardhë

E SHITUR

2,080.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 173.33€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kompjuter Gjirafa50 Krux Odys (KRX0097), Intel Core i5, 2x 8GB RAM, 480GB SSD, Zotac Gaming Geforce RTX 3050 Twin Edge OC 8GB GDDR6, i zi

E SHITUR

1,244.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 103.67€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, AMD Ryzen 7, 2x 8GB RAM, 1TB SSD, MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR NVIDIA 10 GB GDDR6X, i zi

E SHITUR

-12%
2,144.17 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 178.68€ në muaj  

2,434.00 

Përfshirë TVSH-në

1
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, Intel Core i9, (2x16GB) RAM, 1TB SSD, Zotac GAMING GeForce RTX 3080 Trinity LHR NVIDIA 10 GB GDDR6X, i zi

E SHITUR

-7%
2,180.05 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 181.67€ në muaj  

2,339.00 

Përfshirë TVSH-në

2
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, Intel Core i9, 2x 8GB RAM, 1 TB SSD, MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 12G LHR, i zi/ bardhë

E SHITUR

-7%
2,530.07 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 210.84€ në muaj  

2,709.00 

Përfshirë TVSH-në

3
Kompjuter Gjirafa50 Supreme Series, Intel Core i9, 2 x16GB RAM, 1 TB SSD, Zotac GeForce RTX 3090 Trinity, i bardhë

E SHITUR

-18%
3,755.69 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 312.97€ në muaj  

4,578.00 

Përfshirë TVSH-në

4
Kompjuter Gjirafa50 Skytech Series, Intel Core i9, 2x 8GB RAM, 1 TB SSD SSD, ASUS Dual -RTX3060-O12G-V2 NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6 i zi

E SHITUR

-7%
2,074.79 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 172.90€ në muaj  

2,235.00 

Përfshirë TVSH-në

1
Kompjuter Gjirafa50 Skytech Series, AMD Ryzen 7, 2x 8GB RAM, 1 TB SSD, Zotac GAMING NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Trinity, 8GB GDDR6X, i zi

E SHITUR

-7%
1,887.58 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 157.30€ në muaj  

2,038.00 

Përfshirë TVSH-në

2
Kompjuter Gjirafa50 Skytech Series, Intel Core i7, 2x 8GB RAM, 480GB SSD, MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G NVIDIA, 12 GB GDDR6, i zi

E SHITUR

1,387.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 115.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kompjuter Gjirafa50 Skytech Series, AMD Ryzen 5, 2x 8GB RAM, 1TB SSD, MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G NVIDIA, 12 GB GDDR6, i zi

E SHITUR

-9%
1,041.69 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 86.81€ në muaj  

1,138.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE