Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

gpu-july-2022

gpu-july-2022

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,449.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 120.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
759.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 63.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
715.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 59.62€ në muaj  

727.50 

Përfshirë TVSH-në

3
236.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.71€ në muaj  

279.50 

Përfshirë TVSH-në

4
299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
449.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 108.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,899.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 158.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,239.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 103.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
885.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 73.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
358.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.88€ në muaj  

402.50 

Përfshirë TVSH-në

3
409.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.12€ në muaj  

576.50 

Përfshirë TVSH-në

4
516.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 43.04€ në muaj  

547.50 

Përfshirë TVSH-në

1
237.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.79€ në muaj  

279.50 

Përfshirë TVSH-në

2
395.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 32.96€ në muaj  

436.50 

Përfshirë TVSH-në

3
441.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.79€ në muaj  

527.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike GeForce GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

E SHITUR

259.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 21.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë grafike MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 3X PLUS 8G OC LHR

E SHITUR

749.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 62.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike Inno3D N206S2-08D6X-1710VA15L NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB GDDR6

E SHITUR

-9%
569.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 47.46€ në muaj  

622.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike Gigabyte RTX 3050 Gaming OC 8G

E SHITUR

-15%
415.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.62€ në muaj  

488.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë grafike MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8G OC NVIDIA 8 GB GDDR6

E SHITUR

-9%
407.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 33.96€ në muaj  

449.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë grafike Gigabyte GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 12G NVIDIA 12 GB GDDR6

E SHITUR

-25%
408.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 34.04€ në muaj  

542.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë grafike ASUS ROG -STRIX-RTX3080TI-O12G-GAMING NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti 12 GB GDDR6X

E SHITUR

1,834.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 152.88€ në muaj  

1,841.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë grafike Gigabyte Radeon RX 6500 XT GAMING OC 4G AMD 4 GB GDDR6

E SHITUR

-2%
359.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.96€ në muaj  

365.50 

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE