Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

iPhone14

iPhone14

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,159.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,159.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,159.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Apple iPhone 14, 128GB, Blue

E SHITUR

1,159.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,159.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.58€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,313.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.42€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Apple iPhone 14, 256GB, Purple

E SHITUR

1,313.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.42€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Apple iPhone 14, 256GB, (PRODUCT)RED

E SHITUR

1,313.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.42€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
1,313.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.42€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Apple iPhone 14, 256GB, Starlight

E SHITUR

1,313.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.42€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Apple iPhone 14, 512GB, Midnight

E SHITUR

1,611.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Apple iPhone 14, 512GB, Starlight

E SHITUR

1,611.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Apple iPhone 14, 512GB, Purple

E SHITUR

1,611.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Apple iPhone 14, 512GB, (PRODUCT)RED

E SHITUR

1,611.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Apple iPhone 14, 512GB, Blue

E SHITUR

1,611.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 134.25€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE