Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

lenovo-laptops-dec-2022

lenovo-laptops-dec-2022

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
1,162.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 96.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,192.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 99.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,052.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 87.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 58.29€ në muaj  

785.50 

Përfshirë TVSH-në

4
659.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 54.96€ në muaj  

718.50 

Përfshirë TVSH-në

1
879.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 73.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
1,057.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 88.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
2,805.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 233.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
3,273.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 272.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
3,611.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 300.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
7,915.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 659.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
6,573.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 547.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
2,452.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 204.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
2,513.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 209.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
2,559.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 213.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
4,079.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 339.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
2,106.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 175.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
1,094.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 91.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
2,816.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 234.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,311.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 109.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
5,119.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 426.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
5,699.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 474.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
2,527.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 210.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,583.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 131.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE