Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

tv-campaign-aug-2022-ks

tv-campaign-aug-2022-ks

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
377.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.46€ në muaj  

499.50 

Përfshirë TVSH-në

1
469.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
479.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.92€ në muaj  

699.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Televizor Samsung QE50Q60AAUXXH, 50" (127cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

-41%
499.00 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 41.58€ në muaj  

849.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Televizor Philips 50PUS7506 - 50'' (127cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

-5%
538.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 44.88€ në muaj  

566.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Televizior LG 43UP7700 - 43" (108cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

542.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 45.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Televizor Philips 43PUS7906 - 43'' (108cm), 4K UHD, i hirtë

E SHITUR

-21%
563.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 46.96€ në muaj  

709.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Televizor Samsung UE43AU8072UXXH, 43" (108cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

579.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 48.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
588.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 49.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Televizor Philips 55PUS7906 - 55''(139cm), 4K UHD, i hirtë

E SHITUR

-22%
602.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 50.21€ në muaj  

772.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Televizior LG 50NANO773P, 50 " (126cm), 4K UHD, gri e errët

E SHITUR

626.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 52.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Televizior Philips 43PUS8506 -  43 " (108cm), i argjendtë

E SHITUR

-18%
694.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 57.88€ në muaj  

843.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Televizior Philips 58PUS8505 - 58 " (146cm)

E SHITUR

-39%
705.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 58.79€ në muaj  

1,155.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Televizor Samsung UE55TU7022KXXH, 55" (139cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

719.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 59.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
751.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 62.62€ në muaj  

799.00 

Përfshirë TVSH-në

3
Televizor LG 55NANO75 - 55'' (139cm), 4K UHD, i hirtë e errët

E SHITUR

833.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 69.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
864.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 72.04€ në muaj  

918.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Televizor LG 55NANO88P - 55'' (139cm), 4K UHD, i argjendtë

E SHITUR

885.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 73.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
899.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 74.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Televizor Philips 55PUS9206 - 55'' (139cm), 4K UHD, i argjendtë

E SHITUR

-13%
955.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 79.62€ në muaj  

1,099.50 

Përfshirë TVSH-në

4
969.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 80.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Televizor UE65TU8002KXXH, 65" (165 cm), 4K UHD, i zi

E SHITUR

999.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 83.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Televizor Philips 65PUS8506 - 65 " (164cm), 4K UHD, i argjendtë

E SHITUR

1,065.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 88.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
1,299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 108.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE