Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro

Robot DJI RoboMaster S1

817.50 €
Përfshirë TVSH

Set shinash Intelino

69.50 €
Përfshirë TVSH
-10%

Set kreativ Strawbees Imagination Kit

57.50 € 63.50 €
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, golf

112.50 €
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, futboll

112.50 €
Përfshirë TVSH
-5%

Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

218.50 € 229.50 €
Përfshirë TVSH
-2%

Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

196.50 € 199.50 €
Përfshirë TVSH
-1%
-25%

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

78.50 € 103.50 €
Përfshirë TVSH
-24%

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

82.50 € 108.50 €
Përfshirë TVSH
-8%

Motor LEGO® Powered Up 88011 Train

23.50 € 25.50 €
Përfshirë TVSH

Laptop Small foot by Legler

34.50 €
Përfshirë TVSH
-11%

Lodër edukative Roborisen EDU Basic Extension Kit A

93.50 € 104.50 €
Përfshirë TVSH
-5%

Sensori i ngjyrës dhe distancës LEGO® Powered Up 88007

23.50 € 24.50 €
Përfshirë TVSH
-12%
-19%

Motor linear mesatar LEGO® Powered Up 88008

26.50 € 32.50 €
Përfshirë TVSH
-11%

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

299.50 € 334.50 €
Përfshirë TVSH
-1%

Lodër Osmo Pizza Co. Game (2017)

105.50 € 106.50 €
Përfshirë TVSH
-3%

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

77.50 € 79.50 €
Përfshirë TVSH
-14%

Lojë edukative Osmo Coding Family Bundle (2020)

141.50 € 164.50 €
Përfshirë TVSH

Set elektronik Boffin III BRICKS

69.50 €
Përfshirë TVSH

Set elektronik Boffin II HRY

117.50 €
Përfshirë TVSH
-12%
48h Delivery

Stilolaps 3D Polaroid Candy Play

67.50 € 76.50 €
Përfshirë TVSH