Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Blu Ray

Blu Ray

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
336.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
125.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 10.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
193.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 16.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
204.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
178.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 14.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
169.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 14.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
238.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 19.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
192.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 16.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
476.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Blu-ray Player Sony UBP-X700, i zi

E SHITUR

299.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Sistem zërimi Panasonic SC-BTT405EGK

E SHITUR

307.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 25.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Blu-ray Player Samsung BD-J5900, 3D, i zi

E SHITUR

132.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 11.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Blu-Ray player Panasonic DMP-UB300, HDR, i zi

E SHITUR

285.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Blu-ray player Yamaha BD-S681, 435 x 257 x 86 mm, i zi

E SHITUR

474.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Blu-ray player Samsung UBD-M8500, UHD, e zezë

E SHITUR

315.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 26.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Blu-Ray Player Samsung BD-J6300, 3D, i zi

E SHITUR

219.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Blu-Ray player Panasonic DMP-UB400, BD, CD, DVD, i zi

E SHITUR

429.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 35.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Blu- Ray player Samsung UBD-M7500, UHD, BD, CD, DVD, i zi

E SHITUR

298.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Blu-ray player Panasonic DMP-UB310, i zi

E SHITUR

337.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Blu-ray player Yamaha BD-S681, titan

E SHITUR

474.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Blu-ray player Samsung BD-J4500, BD, CD, DVD, i zi

E SHITUR

97.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 8.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Sistem zërimi Samsung HT-J5550W, i zi

E SHITUR

589.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 49.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Altoparlantë LG LHB655NW, Dolby Digital / DTS, 1000 watt, i zi

E SHITUR

478.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Altoparlantë LG LHB655N, DolbyDigital / DTS, 1000 watts

E SHITUR

364.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 30.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE