Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

CD

CD

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
126.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 10.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
512.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 42.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Radio Roadstar PCD-435CD

E SHITUR

37.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
87.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
87.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 7.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
471.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
CD Player Denver DMP-389, e zezë

E SHITUR

49.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 4.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
CD Player Onkyo C-7030, i zi

E SHITUR

438.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
CD-Player Yamaha CD-S300, i argjendtë

E SHITUR

348.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
CD-Player Onkyo DX-C390, i zi

E SHITUR

478.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 39.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
CD-Player Yamaha CD-S300, i zi

E SHITUR

348.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
CD Player Denon DCD-1600NE, i argjendtë

E SHITUR

1,349.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 112.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
CD player Denon DCD-1600NE, i zi

E SHITUR

1,349.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 112.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
CD player Crosley Metro, i zi

E SHITUR

217.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 18.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
CD player Marantz CD6006, i zi

E SHITUR

433.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
CD Player Marantz CD5005,  i zi

E SHITUR

292.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.38€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
CD player Denver DM-24, e zezë

E SHITUR

39.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 3.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Sistem zërimi Pioneer PD-30AE-B, i zi

E SHITUR

335.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 27.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
CD player Pioneer PD-30AE-S, i argjendtë

E SHITUR

338.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 28.21€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
CD player Yamaha CD-C600, i argjendtë

E SHITUR

426.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 35.54€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
CD Player Harman / Kardon HD 3700

E SHITUR

454.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 37.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
CD Player Denon DCD-720A, i zi

E SHITUR

356.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
CD Player Denon DCD-520A, i argjendtë

E SHITUR

273.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 22.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
CD-Player Pioneer PD-10AE-S, i argjendtë

E SHITUR

284.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE