Mbështetu tek ne. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.

Pajisje për editim & regjistrim

Pajisje për editim & regjistrim

Produktet e rekomanduara

  • Më të shiturat
  • Më të shikuarat
  • Më të vlerësuarat
436.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 36.38€ në muaj  

499.50 

Përfshirë TVSH-në

1
147.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 12.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
103.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 8.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
382.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 31.88€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë edituese AVerMedia DarkCrystal SD (C968)

E SHITUR

-7%
296.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 24.71€ në muaj  

319.50 

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë edituese AVerMedia Dark Crystal HD-SDI Duo CD910

E SHITUR

-4%
283.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.62€ në muaj  

295.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Kartelë edituese AVerMedia Dark Crystal HD Capture CD311

E SHITUR

312.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 26.04€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë editimi AVerMedia Live Gamer Portable 2

E SHITUR

-9%
213.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 17.79€ në muaj  

234.50 

Përfshirë TVSH-në

4
Kabllo AVerMedia DVD EZMaker 7

E SHITUR

99.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 8.29€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartë AVERMEDIA Live Gamer Extreme (LGX)

E SHITUR

163.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 13.62€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

2
Set regjistrimi AVerMedia Live Streamer BO311S Streaming

E SHITUR

313.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 26.12€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kuti regjistruese QNAP iEi HDB-301R

E SHITUR

248.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 20.71€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap U3

E SHITUR

-5%
154.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 12.88€ në muaj  

162.50 

Përfshirë TVSH-në

1
AGP AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

-2%
179.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 14.96€ në muaj  

183.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Pajisje për inçizim AVerMedia Live Gamer USB

E SHITUR

185.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 15.46€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

3
Kartë AVerMedia Live Gamer HD PCI-E

E SHITUR

153.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 12.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
Pajisje për inçizim AVerMedia Game Capture HD II

E SHITUR

189.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 15.79€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

1
Kartelë edituese AVerMedia Extreme Cap 910 (CV910)

E SHITUR

-1%
151.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 12.62€ në muaj  

153.50 

Përfshirë TVSH-në

2
Pajisje për transmetim dhe regjistrim AVerMedia Live Gamer Bolt (GC555), Thunderbolt 3

E SHITUR

-2%
523.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 43.62€ në muaj  

534.50 

Përfshirë TVSH-në

3
Kartelë edituese AVerMedia Live Gamer Mini (GC311) + mauspad Elena Chan

E SHITUR

143.50 

Paguaj me Raiffeisen Bonus Kartelë [APLIKO KËTU]dhe TEB Starcard deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 11.96€ në muaj  

Përfshirë TVSH-në

4
SHFAQ MË SHUMË PRODUKTE